Thursday, February 24, 2011

Kami sekarang dah urban.

Kalau kau orang nak tahu empat orang daripada enam sudah ada twitter.

Ini sebab-sebab mengapa mereka tak ada twitter.

Abu. Heh kalau aku bagitahu pun kau orang semua dah tahu.

Calok. Sebenarnya dia tak tahu apa tu twitter. Facebook pun nasib baik aku tunjuk masa dekat Malaysia. Itu pun terketar-ketar lutut nak masa sign in. Nasib baik tv ada dekat rumah. Ohh ya kalau cerita pasal rumah pulak sebelum sampai rumah dia tu heh meh aku nak cerita.

Sebelum sampai tu kau kena lalu bukit bukau, harimau empat lima ekor, pokok-pokok balak, air terjun, orang asli, ular sawa, gajah, senang cerita banyak lagi lah. Nak taknak kau kena naik pajero 4wd baru lepas.

Jadi kau paham kan kenapa Calok tak ada twitter.

Ok lah apa-apa hal cari aku dekat twitter. @ustakberd

Yelah-yelah aku promote jugak yang lain. @AmirSyukri @Sadis_ @OpuLyA 

6 comments:

-hazen said...

macam harem.

~Op.Muiz~ said...

Cissss!
Nak promote twitter pn agak-agak la brader. Sejadah betol!

furqon said...

berd cam haram

Op uLyA said...

kenapa promote aku last. kuajjaq :P

ash_burn said...

yela2, nnti aku wat twitter

K2r~90 said...

Aq still kampung ah nie? x dop burung biru tuu