Saturday, March 12, 2011

"Bagaimana saya study pathophysiology?"- Abu Bakar.




"sudah dua hari satu malam dia macam tu, tak mahu berenggang dengan kertas-kertasnya." -ahli rumah yang dirahsiakan.

"Kalau study tak power macam ni, jangan harap la nak markah tinggi-tinggi!" -gua.

Bittaufiq untuk exam buat semua!



Tips : save gambar dan jadikan screen backgroud, semoga lebih bersemangat untuk study!Inilah jejaka yang sepatutnya menghiasi laptop anda, bukan lelaki jepun yang jambu-jambu.

Ok, sekarang gua perlu cari tempat perlindungan sebelum diterajang beliau.

9 comments:

ash_burn said...

baleee kau sadissss!!!,,
kau balik umah siap la kau!

Anonymous said...

gilak

takpa, semakin pelik, semakin tinggi markah. ok la tu.

ini baru nama identiti.

~Op.Muiz~ said...

ni la bru kita pnggil demam exam..

hamshira said...

tapi kenapakah beliau susun kertas begitu?


strategi?



selamat exam adik-adik~



word verification kat bawah ni suruh tulis: shiprok

W M Najib said...

style3!

ara said...

kalau tak score gak tak tau la kan.HAHAHAHA

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

pergh

BuDaK said...

ooo...ini rupanya rahsia kau burn!

Titel said...

ni study gaya ape woi? haha!