Saturday, October 2, 2010

Bertahun tak merasa


Dia punya nikmat bukan calang-calang.
Lu onani time winter pun belum tentu menang.

14 comments:

-hazen said...
This comment has been removed by the author.
Edy G-Minor said...

damn ! hahahaaa !

Anonymous said...

await hang suka carut...
x baik la bai...

-hazen said...

aku terkesan dengan komen anon kat atas

so aku delete komen.

haha.

Anonymous said...

nasib baik dah tahu maksud onani.

kesian berd. sila menikah.

citahrudin said...

bagus!

Berd said...

Aku tak terkesan apa-apa.

~Op.Muiz~ said...

ciss...budak ini.

Frodo Baggins said...

... teros x tau nak komen apa

Anonymous said...

salam.
X perlu kot rasenya mencarut just untuk dapat publisiti.
Kalau dah asyik latih mulut tu mencarut yg buruk2 jer,lama-lama hati pun turut buruk jadinya.
"Sesungguhnya Allah itu cantik dan suka akan kecantikan"
So,marilah kita sama2 mencantikkan luaran mahupun peribadi kita.Bro,,hidup kita ni skjap jer.

~Op.Muiz~ said...

Wassalam..
terima kasih untuk teguran anda.
(mewakili member2 yang lain.)

Tp..

~Ada ke perkataan yang boleh dikategorikan sbgai mencarut dalam post nie ?

~Belog ini diwujudkan BUKAN UNTUK MENDAPATKAN PUBLISITI orang ramai..tetapi,ianya brtujuan untuk merekodkan kisah2 hidup kami sendiri.
Dan,terpulangla kepada mana2 blogger n mana2 silent reader(anon) untuk membacanya..Kami sangat2 tidak menghalang dan juga tidak memaksa.

Sekian.

Anonymous said...

tapi..kita seharusnya menjaga lida kita agar pembaca di luar sana tidak terikut dengan percakapan melampau kta...bahkan kita boleh dijadikan sebagai blogger contoh kepada blogger2 di luar sana apabila melihat tutur kata kita yang lebih sopan...ok

Anonymous said...

salam. If you lead kebaikan, people follow, you will get the reward as what they did. the same goes with the keburukan. So please my dear boy behave like good boy and being seeing as good too. Word describe people. know that. You can say this is my blog , it's up to me . What if Allah ask you who give everything you have now, and if you dont like my rules , go and find dunia lain......

Anonymous said...

http://www.muslimdiary.com/articles.php?article_id=145