Friday, September 17, 2010

bapak laaaa..

benda-benda macam ni mana boleh biar!

celaka sorang pun tak cakap fasal benda ni!

Lagi berat dari kes Sosilawati ni.








"Botak. Pendek. Gondol. Gigi Berterabur. Muka Perompak. Pelat. Tapi Comel Dan Sexy. Masih Bujang. Tolong Jangan Bayangkan" -jangan jujur sangat brader. kehkehkeh.

7 comments:

Berd said...

Thumbs up!

~Op.Muiz~ said...

ciss...
haha,,pape pon,,wa still perlukan tunjuk ajar dari kalian...

ash_burn said...

perghhh!!!!! geng2 blogger da berbunyik!!!,,,, mmg ak sorg la ktnggln kat blakang skang nih,,, haish,,,

LUMUT said...

mmg berat tuh..
keberkatan dan soal hati..
wooahh

meh aku nak tanya kau lak..
macam mana kalau dlm kes ni lelaki pulak macam haram..curang kayu tiga bodoh btul..eh apesal aku emo?haha

ok2...so putuslah hubungan...dan ade awek baru....mak die tak suke awek baru gile kentang....ntah kenapa aku pon tak tau biasalah naluri ibu ni kan...

so mak die still syg awek lama anak lelaki die tuh sedangkang anak lelaki dia dah ade awek baru...

how how??

biasalah dunia complicated.

-aMiR SYuKRi- said...

cesh..
tggl aku sorg je xde blog..

~Op.Muiz~ said...

Lumut : oit, pesal komen nie ade kt sini,,?
kes ni lagi berat. Cik lumut lari tajuk.

ash_burn said...

agak lari tajuk la cik lumut..

ala mir,, ak pon cm xde blog gak,,, kite dua jer la,