Wednesday, July 14, 2010

Awas ! Exam da dekat.


Ana ikhlas bagi peringatan kat antum sume.
untuk ana jugak.
nak on9 pn, on9 laa.
tapi kene ingat,exam da dekat.
agak-agak kita ade cukup masa tak untuk cover chapter yang da lepas ?

stady la syialan..!!!


13 comments:

Berd said...

celaka. banyak pulak updated malam ni.

-aMiR SYuKRi- said...

bile plak giliran ustak utk update??
ker dah bz ngan blog sndri??
hahaha..

Anonymous said...

“Tidak akan lurus iman seorang hamba sehingga lurus hatinya, dan tidak akan lurus hatinya, sehingga lurus lisannya. Dan seseorang tidak akan masuk surga apabila tetangganya tidak merasa aman dari kejahatan lisannya.” (HR. Imam Ahmad dan selainnya)

orang lain pun baca blog ni :)

Pelatt said...

gua galakkan lu ikut gua hancurkan blogspot. tak perlu study.. lu ikut gua je.. cnfm sebulan leh dapat 10k dengan nuffnang.... gua yakin itu.

Berd said...

anon. terima kasih.

tak perlu lah datang sini lagi. pergi lah jengah saifulislam.com. mungkin lu akan berasa tenang di sana.

~ChAlOk~ said...

apa motif anon tu,,?gua xnmpak lagi nie...
ape yg dia ckp tu betol je..tp cm xkene tempat je..

ade ke aku wt bnde salah dalam belog nie,,??

anon tlg jawab ye.....

Anonymous said...

sori lar, sy just minat kat hazen :)

Anonymous said...

betol. kalau bukan kerana hazen saya takkan datang sini. :P

Berd said...

maaflah. sebab belog ni kami berkongsi dengan hazen. tapi kalau lu orang hanya nak hazen nanti kami akan stop jadi kontributor. biar dia sorang jadi author.

hazen ada kat sini. pergi lah jenguk.. :)

http://tidakbest.blogspot.com/
puisipendek.blogspot.com/
http://janganbanyakfikir.blogspot.com/

Anonymous said...

sy bace sume post hazen!!

-hazen said...

kepala bana betul.

gua syak ni konspirasi ni.

ash_burn said...

hazen!!!!!!! lu HOT!!!!!!!!!

Nur Hidayah Baharudin said...

pakcikk!!!!!!!!! xbgthu pun ader BLOG ENN!!!