Monday, May 31, 2010

Abang 'Google'

selalu kalau orang ada masalah sebab tak tau satu maklumat ,,, contohnya, budak-budak 'u'  nak cari bahan nak wat assignment,, biasanya orang akan rujuk dalam satu website atau biasanya orang panggil abang 'google',,  dalam tu banyak info2 yang ada,,, so,, aku pun ada masalah juga  nak cari satu maklumat yang dah lama aku tertanye2 pasal sorang housemate ak nih(chalok),,, nama  sebenar dia muizzuddin ab rahman,,, dia ni ada satu keistimewaan... iaitu  susah nak sebut huruf 'R'...  selama ni bila dia susah nak sebut huruf R, aku tergelak,,, tapi dia marah,, ,,, dia asyik marah jer bila aku gelak,,,dia tanya,,
"asal ko gelak???" aku jawab la,,
"sebab ko tak boleh sebut R.." dia tak mengaku dan cakap kat aku,,,
"mana ada,,,, ni,, tengok aku sebut,,,, ARGGHHHH,,, hah,, kan boleh tu,, "
aku keliru,,, macam tu ker sebut R???
 so,,, aku tanya la abang 'google' pasal dia ni,, so,,, abang google pun jawab la,,,


bila aku tengok jer jawapan abang 'google',, baru aku tau,,, patut la chalok susah nak sebut R,,,
chalok,,, sorry la sebab aku tak boleh nak kata apa lagi,,,,
sebab abang 'google' sendiri yang buktikan,,,,







9 comments:

-hazen said...

bingai.

print screen sudahh,

-aMiR SYuKRi- said...

hambar bab!..
tgk kat url pun dah tau lar abu...

-aMiR SYuKRi- said...
This comment has been removed by the author.
Berd said...

skrin laptop lu pecah yer?

ash_burn said...

hahaha,,, hambar sikit jer pon,,

ash_burn said...

berd: yer2,,, pecah,,

wala' said...

apsal abu cmni doe??
keh3

Anonymous said...

eleyh..kat tab tajuk len...kantoi dah...

~ChAlOk~ said...

memang aku kene bacakn qunut laknat untuk ko...