Saturday, May 29, 2010

Evan Williams

entah aral apa, tadi Evan Williams 'buzz' ym gua. Jangan buat main dengan brader Evan ni, dia yang buat blogger.com nak cakap lu. Kalau kantoi lu kutuk dia dalam blog, selambadak je dia tutup blog lu.

" i like your blog named 'nama blog ini payah sikit'. Its really good!" Dia cakap kat gua tadi. Masa tu gua dah kembang-kempis dah. Dada pun turun naik turun naik berdebar.

Tapi gua kontrol macho juga.

"its just a simple blog about our life sir. Nothing more" Gua jawab segan-segan.

"ouh really? So i bet your life was so exciting"

"not always sir" gua jawab relax. Tapi hati masa tu dah macam taman dah.

ada jugak gua tanya-tanya dia ada anak perempuan ke tidak. Tapi dia tak layan la pulak.

*****
Last-last dia kata,

"i will sponsor your blog ok? do write often. salam 'alaik"

Yang dia bagi salam tu, gua tak berapa nak percaya jugak sebenarnya.

So macam yang korang lihat, header blog ni dia yang sponsor. Dia cakap ada apa-apa hal halo-halo dia saja. Kalau header tak best, lu orang kontek gua. Dia dah add ym gua semalam. Nanti gua buzz balik ym dia.

Lagi satu dia pesan.

"ouh, i forgot something. send my regard to berd ok? i love his blog damn much! :)"

"babi" Gua balas balik kat Evan, nasib baik dia dah offline. 

Siap smiley dia kasi. Suka betul dia dekat Berd.



notablogger : ulya, tolong kasi correction sikit gua punya bi. Terabur dah gua rasa ni. haha.

4 comments:

Berd said...

lu punya cerita macam betol tak betol saja.

tapi kalau ada mangkuk lurus bendul tanya ni cerita betol ke tidak. memang gua lempang laju-laju.

~ChAlOk~ said...

waaa,,,
hebat..!!!
boleh wat duit nie...

-aMiR SYuKRi- said...

aku caye lar dis..



sian kat ko..

Op uLyA said...

haha betol gua jadi saksi dye ym lu tadi.. (belanja broasted hazen!)